به گزارش خبرنگار مهر، ظهر چهارشنبه و با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان 12 مدرسه شهرستان سقز هوشمند شد که از مجموع 12 مدرسه شهرستان سقز که به طور 100 درصد هوشمندسازی شده بودند سه مدرسه به صورت نمادین با حضور مسئولان استانی و محلی افتتاح شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان در مراسم افتتاح مدارس هوشمند شهدای غزه، نمونه فجر و نمونه ادب این دستاورد مهم را به معلمان و دانش آموزان شهرستان سقز تبریک گفت و در خصوص محاسن، معایب و پیشرفت کار با دست اندرکاران مدارس بحث و تبادل نظر کرد.
همچنین کلنگ احداث نماز خانه و سالن چند منظور مجتمع آموزشی و پرورشی ستوده شهرستان سقز به منظور استفاده مدارس ابتدایی لاله های انقلاب، راهنمایی صلاح الدین ایوبی و هنرستان علم و صنعت به زمین زده شد.
خسرو ساکی در خصوص این پروژه پرورشی و دینی در شهرستان سقز گفت: این پروژه در زمینی به مساحت 200 متر مربع با همکاری آموزش و پرورش و مساعدت های مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان سقز در محوطه مجتمع مذکور احداث می شود.
احداث زورخانه ورزشگاه باستانی و پهلوانی شهرستان سقز دیگر پروژه ای بود که با حضور مدیر کل آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان شهرستان سقز به بهره برداری رسید.
ساکی در این مراسم نیز با اشاره بر با ارزش بودن همه رشته های ورزشی، بر اهمیت ورزش های باستانی و پهلوانی که ریشه در تمدن و فرهنگ اسلامی دارد و ورزشی اخلاقی محسوب می شود تاکید کرد.


نظر شما